Продавець Homecoffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
981 відгук
Homecoffee
+380 (67) 269-29-79

А яку каву п'єте ви?

А яку каву п'єте ви?
 

У попередній статті йшлося загалом про нову культуру споживання кави, що це таке, коли вона з'явилася, що означає і чим особливе.

Сьогодні ж, перш ніж ми перейдемо до опису як готувати каву альтернативними методами, для початку розповімо, яку каву потрібен, де його брати і чому не можна пити кава, який п'є більшість людей в нашій країні.

Отже, загальне розуміння, яке склалося у більшості про каву, це те, що є таке кава, як Jacobs, Nescafe, Tchibo і ще кілька всім відомих торгових марок. Також більшість думає і вважає, що кава є італійська, португальська, іспанська і. т. д.,ніби він особливий і чим відрізняється один від одного.

Все це смішно, та не смішно насправді, тому що так вважає дуже велика кількість людей. А це означає, що у нас ще дуже багато роботи, щоб донести до людей справжню правду про каву і щоб як можна більше людей почали пити дійсно смачну каву.

 

І ось перше, що слід розуміти: кавове дерево, яке дає нам кавові зерна росте в Африці, Центральній і Південній Америці, країнах Азії і Океанії, але ніяк не в Італії, Португалії або Іспанії. Це основне оману людей, які поки не пізнали дійсність походження кави. А всі «італійські», «португальські» та інші «сорти кави – це ніщо інше, як комерційний мелену каву, який має лише маленьку частину від того, що дійсно називають кави.

Друге, що потрібно розуміти, так це, що кава мелена (наприклад, типу Jacobs) – вже давно не кава. Я б його назвав «кавовий порошок» і ніяк інакше. Так, цей «порошок» має якусь частку кофеїну. Він навіть може трохи бадьорити і мати якийсь смак, який трохи схожий на смак кави. І ви скажете «Яка ж різниця?». А різниця тут дуже велика. Правильний кави – це наче інший світ, планета, яка ще більшості така невизначена і невідома. Тому що кава, куплений в супермаркеті, стояв на полиці невизначений час, незрозуміло коли і з якого кавового зерна він був помолот. Нікому з покупців ця інформація не зрозуміла і ніколи не буде ясна. Тут головне отримати з покупця гроші, впихнути йому для цього якомога більше товару. Помолот цей «кава» з якоюсь дешевою робусти незрозумілого походження, і незрозуміло як давно. На жаль, в більшості випадків так і є, насправді.

И даже предположив, что кофе из супермаркета был смолот из хорошего кофейного зерна. Однако, за то время после помола, что он там стоял, он утратил около 80% всех самых главных вкуснейших особенностей, что есть в кофе. А еще, в молотый кофе недобросовестные производители могут добавлять различные съедобные и несъедобные примеси…

Поэтому, есть жизнь «до» и жизнь «после», если вы еще не были в курсе про эти очень важные факты. Лично моя жизнь и знание о кофе так и разделилась.

 

Следовательно, в этой статье хочу вам рассказать, как правильно выбирать

кофе и какой именно этот кофе должен быть.

Отже, існує два основних види кави — арабіка і робуста.

Порівняно з арабікою, в робусті в два рази більше кофеїну, хлорогеновых кислот і амінокислот. Настій з робусти вийде міцний і досить гіркий. Арабіка, у свою чергу, володіє м'яким смаком з легкою кислинкою і завдяки великому вмісту різних масел, напій з цього сорту вийде дуже ароматним.

 

Поэтому, если вы хотите пить вкусный кофе, то вы должны покупать только свежеобжаренные кофейные зерна и только арабику светлой обжарки. В большинстве случаев такая потребность наиболее правильная. Кофе свежего помола нужно использовать непосредственно перед самим приготовлением, потому что, так вы сможете сохранить большую часть эфирных масел, что сделает ваш кофе очень ароматным и вкусным.

Главное – это свежая обжарка (рекомендуется не больше месяца после обжаривания) и свежий помол, и тогда будет даже менее важен способ приготовления, который вы будете использовать.

А знайти де продають хороший свіжообсмажена каву, досить просто, особливо зараз. Ви можете спробувати свежееобжаренный кави наших тернопільських обжарщиков, який ми продаємо тут.

Тому пийте правильний кави, адже життя надто коротке для поганої кави.

 

 
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner