Термометр для вимірювання температури молока з нержавіючої сталі. Чудово підходить для вимірювання температури спінювання молока під час приготування різних напоїв. Великі цифри, які легко читаються, кліпса для фіксації на стінці пітчера (джага) для постійного спостереження за змінами температури молока або піни. Для ідеального капучино температура повинна бути в межах 65-70 °C.
Шкала температури за Цельсієм від -10 до + 100 градусів за Фаренгейтом від 0 до 220.
Рекомендовані температури:
· Кава: температура заварювання від 88 до 93 градусів
· Гарячий шоколад: від 79 до 82 градусів
· Молоко: температура збивання паром від 66 до 77 градусів
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Motta |
Країна виробник | Італія |
Основні | |
Матеріал | Нержавіюча сталь / Скло |
Тип | Механічний |
Колір | нержавіюча сталь |
Призначення | Для продуктів |
Особливості | Зі щупом |
Одиниці виміру | градуси Цельсія, градуси за Фаренгейтом |
Користувальницькі характеристики | |
Тип посуду | термометр |
Інформація для замовлення
- Ціна: 449 ₴