Оригінальний стародавній вакуумний спосіб приготування кави за допомогою сифона Hario TCA-3, дозволяє отримати особливий і неповторний смак кави.
Подібний до древніх алхімічних установок, вакуумний сифон ніколи не залишиться без уваги.
Сама будова сифона дозволяє поглибити свої знання з фізики: дві об'єднані посудини з фірмового термоскла і бавовняний фільтр. У процесі приготування кави ми можемо спостерігати захоплюючі і цікаві фізичні процеси, зокрема закон теплового розповсюдження газів.
Гаряча вода з нижньої колби, нагріваючись спиртовкою, піднімається у верхню колбу, заварюючи засипану свіжозмелену каву близько хвилини. Після чого вимикається пальник і кава прокачується через фільтр в посудину знизу.
В кінцевому підсумку ви отримуєте чистий і смачний напій з м'яким вираженим смаком.
Сифон Hario TCA-3 ― це сьогоднішній день старовинного методу, абсолютна точність і висока якість використовуваних матеріалів, бестселер серед вакуумних сифонів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hario |
Вбудована техніка | Немає |
Призначення | Побутове |
Сфера использования | HoReCa |
Тип кавоварки | Крапельна |
Тип управління | Механічне |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Об`єм | 0.36 л |
Колір корпусу | Прозорий |
Країна виробник | Японія |
Гарантійний термін | 12 міс |
Стан | Новий |
Габаритні розміри | |
Висота | 400 мм |
Ширина | 50 мм |
Глибина | 70 мм |
- Ціна: 4 199 ₴