Оригінальний стародавній вакуумний спосіб приготування кави за допомогою сифона - габета Hario MCA-3, дозволяє отримати особливий і неповторний смак кави.
Подібний до древніх алхімічних установок, вакуумний сифон ніколи не залишиться без уваги.
Вакуумний сифон Hario MCA-3 Moca – чудовий спосіб приготувати каву, максимально зберігши її первісний природний смак. Оригінальний спосіб заварити чай, глінтвейн та інші фруктові коктейлі з справді захоплюючим процесом приготування і неповторним смаком! Саме спосіб приготування в сифоні дозволяє максимально розкрити смак кавового зерна.
Сифон виготовлений із відомого термостійкого скла Hario, що забезпечує безпеку використання сифона, довгий термін служби і чудовий зовнішній вигляд. Сифон розрахований на одночасне приготування до 3 чашок (360 мл) ароматної кави, зігріваючого чаю або іншого напою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hario |
Країна виробник | Японія |
Об`єм | 0.36 мл |
Користувальницькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 |
Колір корпусу | Прозорий |
Тип кавоварки | Фільтр-кавоварка |
- Ціна: 3 599 ₴