Рефрактометр для кави Difluid R2 Extract, для баріста
Рефрактометр для кави Difluid R2 Extract
Що таке Рефрактометр
Підбирати ідеальний рецепт або помел для кави можна не тільки методом проб і помилок.
Щоб унеможливити людський чинник і об'єктивно оцінити смакові якості кави, є спеціальна формула та прилад — рефрактометр.
Як вимірювати TDS з підтримкою рефрактометр.
TDS і рівень екстракції. TDS — це% розчинених у наживанні речовин від його загальної ваги. Наприклад, TDS 1,35% означає, що напій складається з 98,65% води й 1,35% речовин, витягнутих із кави. Чим вище TDS, тим насиченішим здається смак кави.
Щоб виміряти TDS кава, використовують рефрактометр, а рівень екстракції вираховують за формулою — Рівень екстракції (%) = Вага готового напою (г) х TDS (%) / Вага меленої кави (г).
За допомогою цього рефрактометра можна визначити TDS-напої та підібрати ідеальний рецепт заварювання для конкретного зерна.
Водночас використовувати його можна для напоїв, приготованих будь-яким методом — від еспресо до пуровера.
Характеристики:
- Назва продукту: R2 Extract
- Розмір: 88 х 36 х 16 мм
- Акумулятор: 430 мА-год
- Робоча температура: 5-40 °C
- Вага: 36 г
- Ступінь захисту від пилу та вологи: IP67
- Гарантія: 1 рік
- Кольоровий дисплей — здатний зображати більше даних для більшої кількості варіантів тестування.
- Алюмінієва чашка для зразків — на 675% найкраща температурна провідність для неймовірно стабільного вимірювання.
- Мікрокалібрування — вдосконалена температурна компенсація за допомогою спеціальних шарів мікрокалібрування.
- Діапазон тестування: 0-30% TDS
- Робоча температура: 5-40 °C
- Точність: ±0,02%
- Роздільна здатність: 0,01%
В комплект входить:
- 1 зарядний кабель USB-C
- 1x кавова ложка DiFluid
- 1 х захисний чохол
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Мінімальний діапазон вимірювання | 0 |
Максимальний діапазон вимірювання | 30 |
- Ціна: 10 069 ₴