Пітчер молочник Barista Space 600 мл Blackish Green
Пічер молочник потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, у свіжоприготований еспресо додають збите молоко або молочну піну.
Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою.
І пітчер - оптимальний посуд для приготування молочної піни.
Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його хорошу теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні.
Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
Під час вибору молочника насамперед дивіться на товщину стінок.
Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками.
Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше і контролювати температуру.
Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів - від 120 мл. до 1 літра, але за будь-якого об'єму небажано наповнювати його більш ніж на половину.
Для бариста дуже важлива форма і розмір носика молочника.
Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.
Характеристики пітчера Barista Space:
Бренд Barista Space
Країна США
Матеріал нержавіюча сталь 304
Об'єм 0.6 л
Особливості зручний носик і ручка
Колір: Рожевий
Підходить для Латеарт: Так
Не підходить для миття в посудомийній машині.
Не використовувати для чищення кавомашини (чутливе покриття до агресивної хімії)
Основні атрибути | |
---|---|
Тип посуду | Молочник |
Призначення | Для кип'ятіння |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Об`єм | 600 мл |
Колір | Зелений |
Кришка | немає |
Ручка | Є |
Вбудований свисток | Немає |
Матеріал ручки | нержавіюча сталь |
Виробник | Barista |
Країна виробник | США |
Додаткові характеристики | |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
- Ціна: 1 599 ₴