Продавець Homecoffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1032 відгуків
Homecoffee
+380 (67) 269-29-79
Набір кави в зернах "Обробки кави", Навчальний, фото 2Набір кави в зернах "Обробки кави", Навчальний, фото 3

Набір кави в зернах "Обробки кави", Навчальний

699 

  • В наявності
  • Код: 300263
Набір кави в зернах "Обробки кави", Навчальний
699 
В наявностіНабір кави в зернах "Обробки кави", Навчальний
+380 (67) 269-29-79
+380 (67) 269-29-79
повернення товару протягом 30 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набір кави в зернах "Обробки кави" навчальний Темна Конячка

  • Набір Обробки кави
  • Кількість 4 шт. по 40 грамів кави в зернах
  • Навчальний набір від Темна Конячка

Обробка кави - це усі маніпуляції котрі проходять з моменту збору врожаю до моменту його фасування у мішки та відправки до країн споживачів.

Унікальність цього набору в тому, що кава, яка використана в ньому, одного різновиду - Бурбон. Яка була вирощена та оброблена в Сальвадорі на одній фермі - Las Delicias.

Завдяки цьому ви зможете більш об'ективно оцінити вплив обробки на смак кави.

Обробка кави - це усі маніпуляції котрі проходять з моменту збору врожаю до моменту його фасування у мішки та відправки до країн споживачів.

Існує багато видів обробок, та виділяють 4 основні:

  • Washed (міта)
  • Natural(натуральна)
  • Honey(хані, медова)
  • Anaerobic(анаеробна)

Кожного зразку в наборі по 40 грамів, чого вистачить на декілька капінгів!

Переходимо до дегустації

Ви можете дегустувати каву так як вам зручно, або скористатись нашими порадами.

Рекомендації до дегустації:

  • Дегустувати будемо за допомогою капінгу.
  • Посуд: чашки – скляні або керамічні (об’ємом 200-220мл), ложки, стакани з водою для ополіскування ложок, серветки та стакани для спльовування.
  • Кількість кави на чашку: в залежності від об’єму чашки, це 5,5 грам кави на 100 мл води;
  • Помел кави: фракція повинна бути схожа на цукор;
  • Вода: використовуйте ту воду на якій ви готуєте каву кожен день, бажано використовувати очищену воду 50-150ppm;
  • Температура води: 95-96 градусів Цельсія

Коли ми підготували та змололи усі зразки для капінгу – починаємо їх оцінку:

  1. Першим, оцінюємо сухий аромат.
  2. Після оцінки сухого аромату, заливаємо чашки водою до об’єму і чекаємо 4 хвилини.
  3. На четвертій хвилині ламаємо(перемішуємо) корку, та оцінюємо вологий аромат.
  4. Після оцінки вологого аромату очистіть поверхню від залишків кави.
  5. Починаючи с восьмої хвилини і до повного охолодження чашок дегустуйте зразки та записуйте в нотатки свої враження

До набору входить:

Набір Обробка кави
Кількість 4 шт. по 40 грамів кави в зернах
Навчальний набір від Темна Конячка

 

Характеристики
Основні
ВиробникKNBK
Країна виробникУкраїна
Ступінь обсмаженняСвітла
Кількість в упаковці4 шт.
Вага160 г
Міцність кавиМ'який
Інформація для замовлення
  • Ціна: 699 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner