Пуш темпер розрівнювач для кави ø 58 мм, пуш і вирівнювач 2 в 1
Пуш Темпер/Розрівнювач для кави Ø 58 мм. (Пуш і вирівнювач 2 в 1)
Оновлений девайс 2 в 1 пуш темпер + вирівнювач, удосконалений механізм регулювання глибини темперування, тепер він регулюється не просто закручуванням різі, а з допомогою допомоги контргайок.
Характеристики
- Регулювання: от 3 до 10 мм
- Цвет: Чорний
- Маркування: Лазерна
- Матеріал: неіржавка сталь марки AISI 304, алюміній
- Країна Виробник: Україна
Пуш Темпер
Пуш-тепер із харчової неіржавкої сталі з плоскою основою та регульованою "глибиною занурення". Для точного налаштування на бічній стороні робочої частини нанесене лазерне маркування "глибини занурення" в міліметрах. Глибина регулюється від 3 до 12 мм, пуш-темпер блокується шайбами в заданому положенні. Матеріал: харчова неіржавка сталь, поліамід. Колір: чорний.
Розрівнювач
Кавовий розподілювач VD Coffee розроблений для рівномірного розподілу кави у фільтрі. Три кутові жовтоби ефективно та правильно розрівнюють каву, створюючи щільну таблетку. Це допомагає уникнути грудок меленої кави або утворення «пустут» (каналів).
Що таке Пуштемпер
Пуш темпер — це новий інструмент в арсеналі бариста. У нього дуже багато переваг перед класичним темпером! Починаючи від неперевершеного дизайну, що задовольняє естетику споглядання робочого простору, закінчуючи, , безумовно, ідеальними технічними функціями цього винаходу
Що змінилося, порівнюючи зі звичайним темпером? На зміну ручці прийшла плоска таблетка, і це дуже вагома перевага. Далеко не у всіх анатомія кисті руки (а точніше — довжина пальців), дає змогу здійснити темперування, спершись центром долоні об ручку, тоді як кінчиками пальців потрібно контролювати рівновагу темперівки. Хоча, для цього є темпери з різної довгої ручки. Але! варто зауважити, ця характеристика є другорядною, але водночас це один із плюсів пуш темпера.
Наступний особливість — завдяки своєму технічному пристрою, пуш-темпер дає змогу видавати стабільно однаковий рівень темперування, не вимагаючи особливих зусиль із боку бариста. Якщо раніше для здійснення темперування потрібно було придбати масу параметрів:
- упор холдера,
- кут згину ліктя,
- особая постановка кисти,
- захоплення,
- тиск!
То тепер цей особливий ритуал, бездоганність виконання якого безпосередньо вказує на досвід бариста, зводиться до простого натискання (push). Це дасть змогу Бариста відразу приділяти увагу іншим не менш важливим моментам у приготуванні кави, минаючи нюанси техніки темперівки.
Ще один крутий бонус — бариста може встановлювати глибину темперування, орієнтуючись на шкалу пуш-темпера (від 3 до 12 мм). Пуш темпер простий у використанні, практичний у застосуванні, здійснює повний контроль над рівномірністю трамбування і просто красень:)
Основні атрибути | |
---|---|
Призначення | Для сервірування столу |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Колір | Чорний |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Тип посуду | Пуш-темпер |
- Ціна: 1 599 ₴