Китайський чай Шен Пуер Mengku Rongshi Цзяо Чунь (Рання весна) 2020 року, 100 г
Шен Пуер Mengku Rongshi Цзяо Чунь (Рання весна) - запам'ятовується і цікавий розсипний чай, вироблений на заводі Mengku Rongshi в провінції Юньнань у Китаї.
Цей чай виробляється з листя старих чайних дерев, вирощених на висоті понад 2000 метрів над рівнем моря в гірському окрузі з багатим ґрунтом - Ліньцан, південний клімат і гори надають цьому чаю особливих ноток.
Як сировину для виготовлення чаю використовують бруньку з двома м'ясистим листям самого раннього весняного збору, що надає Шену особливо ніжного і свіжого смаку.
Дегустаційні властивості чаю Шен Пуер Mengku Rongshi Цзяо Чунь (Рання весна):
- Зовнішній вигляд сировини - молода брунька і м'ясисте листя на невеликому держаку зі сріблястим відливом ворсу, акуратно скручені в джгутик.
- Настій - прозорий, чистий, золотистого відтінку.
- Аромат - соковитий, ніжний, об'ємний із фруктовими відтінками, а також освіжаючий і своєрідний, що нагадує зелений ліс і трави.
- Смак - яскравий, освіжаючий з легкою гіркуватістю і солодкуватими відтінками, які надають йому особливого характеру.
Смак цього чаю також характеризується нотками землистих, деревних і трав'яних відтінків, які надають йому багатого і складного смакового профілю, а також можна відчути свіжість і пустотливість, які у поєднанні з гіркуватістю та солодкуватими відтінками створюють ідеальний баланс і приємний післясмак.
- Післясмак - освіжаючий і довгий.
Загалом, Шен Пуер Mengku Rongshi Цзяо Чунь - це високоякісний і унікальний чай, який може потішити своїм яскравим і насиченим смаком поціновувачів китайського чаю.
Настій Шен Пуеру допомагає поліпшити настрій, знизити стрес і зняти напругу, налаштовує на робочий лад і упорядковує думки, а також прискорює метаболізм, що сприяє втраті ваги.
Як заварювати китайський чай Шен Пуер Mengku Rongshi Цзяо Чунь (Рання весна)
Заварювання протокою:
- пропорція сухої заварки - 3-5 г на 100-120 мл гарячої води;
- температура води - 90-95 °C;
- заварювати проливами від 15 до 20 секунд, збільшуючи час експозиції на 15-30 секунд.
Заварювання настоюванням:
- перед заварюванням прогріти посуд для заварювання гарячою водою, засипати чай і залити водою; - співвідношення сухої заварки - 3-5 гр. на 500 мл. води з температурою 90-95 °C;
- настояти протягом 3-6 хвилин, розлити по чашках.
Чай Шен Пуер Mengku Rongshi Цзяо Чунь може бути ідеальним вибором для поціновувачів чаю, які шукають унікальний і високоякісний продукт, яким можна насолоджуватися протягом багатьох років.
Розсипний чай Шен Пуер Mengku Rongshi Цзяо Чунь (Рання весна) запакований виробником у зручний і стильний пакет.
Бажаємо Вам провести чудовий час за чашкою чаю, насолоджуючись ароматом і смаком напою в приємній компанії.
Ціни:
100 г = 699 грн
50 г = 499 грн
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Пресований |
Вага | 100 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Виробник | Mengku Rongshi |
Рік збору врожаю | 2020 |
- Ціна: 699 ₴