Продавець Homecoffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
981 відгук
Homecoffee
+380 (67) 269-29-79
впередназад
Набір бариста Motta Trieste 2 Пітчера/Вирівнювач/Темпер/Термометр, фото 2Набір бариста Motta Trieste 2 Пітчера/Вирівнювач/Темпер/Термометр, фото 3Набір бариста Motta Trieste 2 Пітчера/Вирівнювач/Темпер/Термометр, фото 4Набір бариста Motta Trieste 2 Пітчера/Вирівнювач/Темпер/Термометр, фото 5Набір бариста Motta Trieste 2 Пітчера/Вирівнювач/Темпер/Термометр, фото 6

Набір бариста Motta Trieste 2 Пітчера/Вирівнювач/Темпер/Термометр

4 449 

  • Немає в наявності
  • Код: 158327
Набір бариста Motta Trieste 2 Пітчера/Вирівнювач/Темпер/Термометр
4 449 
Немає в наявностіНабір бариста Motta Trieste 2 Пітчера/Вирівнювач/Темпер/Термометр
+380 (67) 269-29-79
+380 (67) 269-29-79
повернення товару протягом 30 днів за домовленістю

Набір бариста Motta Trieste 2 Пітчера/Вирівнювач/Темпер/Термометр

Професійний набір для бариста в кейсі.

  • У наборі 2 пітчери з неіржавіючої сталі (350 мл і 500 мл чорного кольору),
  • темпер (плоский, з неіржавіючої сталі, діаметр робочої поверхні 58 мм), серії Black White
  • термометр Motta класичний
  • Розрівнювач для меленої кави (неіржавіюча сталь, діаметр робочої поверхні 58 мм).
  • Виробник Metallurgiga Motta, Італія.

Для чого потрібен пітчер

Пічер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.

Як вибрати правильний пітчер для молока

Під час вибору вихованця насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу вихованцям із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше та контролювати температуру. Пічери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл. до 1 літра, , але за будь-якого обсягу небажано наповнювати вихованця більш ніж на половину.

Для бариста дуже форма та розмір носика вихованця. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.

Характеристики
Основні
МатеріалНержавіюча сталь
КолірЧорний
Підходить для миття в посудомийній машиніНі
ВиробникMotta
Країна виробникІталія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 449 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner