

Китайський чай Шу Пуер Цзисян Туо 2019 року, 8 г
99 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- В наявності
- Код: 756
Порційний чай Шу Цзісян - це один із найделікатніших, найароматніших і найтонізуючих представників чаю Пуер.
Також цей чай називають "Номісян", "Рисовий Пуер", "Ароматний клейкий рис", "Пуер з ароматом злакових".
Цей чай виготовлений у формі міні точа в провінції Юньнань, розташованій у південно-західній частині Китаю.
Під час виготовлення використовували як сировину - одну бруньку і два листки столітнього чайного дерева з Браун Маунтін і листя трави Номісян. Номі (糯米) або просто "Но" (糯) - це клейкий рис, але мова не про рисову рослину. Номісян - це китайська назва трав'янистої рослини Semnostachya menglaensis H. P. Tsui, яка має специфічний запах, схожий на ароматний рис.
Листя Номісян надають смаку Шу Пуеру унікальної, благородної м'якості та солодкості з нотками печива, попкорну і злаків, а аромат у нього теплий і соковитий, з яскравим рисовим відтінком.
Колір настою чистий, щільний з ніжним каштановим відтінком.
Післясмак солодкий, довгий і оксамитовий.
При кожному заварюванні отримуємо новий відтінок, що дає змогу щоразу відчути в настої щось особливе.
Прекрасний ранковий чай, що заповнює енергією і позитивним настроєм на весь день.
Настій пресованого Шу Пуеру Цзісян знімає втому, приємно зігріває, виводить з організму токсини, покращує самопочуття, знижує кількість цукру в крові, покращує метаболізм, знижує показники холестерину, покращує травні процеси і роботу кишечника.
Зручне маленьке пресування чаю Шу Пуер Цзісян туо дасть Вам змогу завжди мати під рукою смачний і підбадьорливий чай.
Заварити чашку ароматного і теплого Шу на роботі, в поїздці, в лісі - взагалі не проблема.
Все, що Вам потрібно - тільки трохи окропу, міні точа і Ви отримаєте смачний і насичений напій.
Як заварювати чай Шу Пуер Цзісян (Номісян):
Заварювання протокою
- Посуд із пористої глини або порцеляна з товстими стінками;
- Вода з температурою 96-99°С;
- Співвідношення сухої заварки - 4-6 г на 100-120 мл води;
- Заварювати короткими проливами по 12-15 сек з поступовим збільшенням експозиції на 7-12 сек;
Заварювання настоюванням
- Порцеляновий або скляний чайник Вода з температурою 96-99°С;
- Співвідношення сухої заварки - 4-7 г на 500 мл води;
- Прогріти окропом чайник, насипати чай, залити водою, закрити кришкою; - Дати настоятися 4-6 хвилин і розлити по чашках.
Основні | |
---|---|
Вага | 8 г |
Форма випуску | Пресований |
Упаковка | Паперовий пакет |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Рік збору врожаю | 2019 |
- Ціна: 99 ₴