Продавець Homecoffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1023 відгуків
Homecoffee
+380 (67) 269-29-79
Набір пітчерів Angel's Co 550 мл + 350 мл, фото 2

Набір пітчерів Angel's Co 550 мл + 350 мл

850 

  • Немає в наявності
  • Код: 15563
Набір пітчерів Angel's Co 550 мл + 350 мл
850 
Немає в наявностіНабір пітчерів Angel's Co 550 мл + 350 мл
+380 (67) 269-29-79
+380 (67) 269-29-79
повернення товару протягом 30 днів за домовленістю

Набір пітчерів Angel's Co 550+350 мл. (Металік) молочник

Зроблений цей пітчер із полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, що добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонка струмінь дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) – один із головних інструментів бариста.

Загальні характеристики Пітчера

  • Об'єм: 550 та 350 мл.
  • Матеріал: полірована нержавіюча сталь
  • Країна: Китай
  • Зливний носик: Так
  • Ручка: Так
  • Підходить для Латте-арт: Так

Для чого потрібний пітчер

Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари безпосередньо перед подачею напою. І пітчер - оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його хорошу теплопровідність, хоча зустрічаються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не скипіти.

Як вибрати правильний пітчер для молока
При виборі пітчера спочатку дивіться на товщину стін. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають різних обсягів - від 120 мл. до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.

Для бариста дуже важливими є форма і розмір носика пітчера. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для гарного латте-арту.

Характеристики
Основні атрибути
Тип посудуМолочник
ПризначенняДля кип'ятіння
МатеріалНержавіюча сталь
Об`єм550 мл
КолірСірий
Кришканемає
РучкаЄ
Матеріал ручкинержавіюча сталь
ВиробникAngel's Co.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 850 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner