Набір пітчерів Angel's Co 550+350 мл. (Металік) молочник
Зроблений цей пітчер із полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, що добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонка струмінь дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) – один із головних інструментів бариста.
Загальні характеристики Пітчера
- Об'єм: 550 та 350 мл.
- Матеріал: полірована нержавіюча сталь
- Країна: Китай
- Зливний носик: Так
- Ручка: Так
- Підходить для Латте-арт: Так
Для чого потрібний пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари безпосередньо перед подачею напою. І пітчер - оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його хорошу теплопровідність, хоча зустрічаються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не скипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
При виборі пітчера спочатку дивіться на товщину стін. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають різних обсягів - від 120 мл. до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.
Для бариста дуже важливими є форма і розмір носика пітчера. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для гарного латте-арту.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип посуду | Молочник |
Призначення | Для кип'ятіння |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Об`єм | 550 мл |
Колір | Сірий |
Кришка | немає |
Ручка | Є |
Матеріал ручки | нержавіюча сталь |
Виробник | Angel's Co. |
- Ціна: 850 ₴