Китайський чай Шу Пуер Tulin Phoenix Tea 701 2017 року, 400 г
Шу Пуер – один із тих чаїв, який вже давно завоював популярність.
Ароматний, бадьорий, з насиченим смаком, він дарує бадьорість, заряджає позитивом та позитивними емоціями.
Батьківщиною напою є Китай, а точніше провінція Юньнань.
У назві відбивається місто, де у давнину займалися виробництвом пуерів.
З того часу смак Пуера зазнав змін, але залишився все тим же ароматним і підбадьорливим напоєм, який приводить тіло в тонус і дарує неповторну насолоду смаком.
Корисні властивості та смакові особливості чаю
Насиченість кольору та смаку – головна особливість такого напою.
Хтось відчуває дерев'яні, вершкові нотки, хтось відзначає цілу палітру смаків, не виділяючи одного. Є також легкий флер сухофруктів, аромат квітів і прянощів, а ще – нотки гіркого шоколаду та горішків.
Не менш приємним є післясмак – у ньому відчувається легка терпкість та вишуканість.
Смакові особливості чаю також залежать від його витримки та року випуску. Якщо говорити про напій 2017 року випуску, то він зазнав змін: тут з'явилися нові нотки, і варто спробувати напій хоча б для того, щоб порівняти з попередніми варіантами.
Корисні властивості чаю Шу Пуер роблять його не просто смачним, а й цінним. Він пробуджує розумові процеси, знімає стомлення та тонізує.
Чай допомагає впоратися з відчуттям дрімоти та слабкості та налаштовує на робочий лад.
Напій покращує обмінні процеси, зігріває у прохолодний час та освіжає у літній період, дозволяючи вгамувати спрагу.
Він також:
- виводить токсини та має антиоксидантні властивості;
- стабілізує тиск та зміцнює судини;
- знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань;
- зміцнює кістки;
- знижує рівень холестерину.
Як заварити Шу Пуер Tulin Phoenix Tea 701 2017 року
Щоб зберегти корисні та смакові властивості чаю, важливо дотримуватися простих правил при заварюванні.
Насамперед, необхідно підігріти ємність, у якій заварюватиметься напій. Достатньо просто облити її окропом.
Далі потрібно:
- прогріти посуд;
- 5-10 г чаю покласти в посуд 100-200 мл, промити водою 90-100 градусів;
- після промивання дати чаю постоять хвилинку і можна починати заварювати;
- першу протоку робіть 3-30 секунд, дивіться за кольором настою, якщо чай повільно розмокає, то потримайте довше;
- другу та наступні протоки наполягайте залежно від смаку попередньої протоки, якщо чай виходить не насичений, водянистий, тримайте довше, якщо чай міцний, гірчить, терпкий, то наполягайте менше.
Достатньо зробити кілька заварок, щоб напій вийшов насиченим. Можна також заварювати методом протоки.
Варто пам'ятати, що упаковку потрібно зберігати подалі від прямих сонячних променів.
Ціни:
400 г = 1499 грн
100 г = 550 грн
50 г = 399 грн
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Пресований |
Вага | 400 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Рік збору врожаю | 2017 |
- Ціна: 1 499 ₴