Чай улун Фен Хуан Дань Цун Хуан Чжі Сян (Жовта гілка) Jian Yun Ge, 100 г
Бірюзовий чай Улун китайський Оолонг Фен Хуан Дань Цун Хуан Чжи Сян (Жовта гілка) Jian Yun Ge, 100 г, Чай бірюзовий оолонг
Цей запашний чай вирощується на території провінції Гуандун.
Його збирають на горі Фенікс, у місті Чаочжоу, де ідеальні природні умови регіону дозволяють отримати справді вишуканий чай – цьому сприяє м'який клімат та достатня вологість.
Незвичайна назва «Дань Цун» означає «Самотній кущ» і відноситься до напівдиких рослин. Така назва була обрана невипадково, підкреслюючи відмінності, властиві садовій рослинності.
Листя у Фен Хуан Дань Цун велике і щільне, а сам напій має приємний золотистий відтінок.
Легкий аромат та вишуканий фруктово-трав'яний смак чаю бадьорять та заряджають позитивом на цілий день.
Корисні властивості напою
Як і багато чаїв, Фен Хуан Дань Цун бадьорить, зігріває і здатний підняти на ноги людину, що ослабла, але вона має й інші особливості.
Напій допомагає відновитися після простудних захворювань, знижує рівень холестерину та цукор у крові, має антиоксиданти, а також покращує стан шкіри та зубів.
Чай є натуральним детокс-напоєм, який допомагає позбутися зайвої ваги, покращує метаболізм та очищає організм від токсинів.
Цей напій нерідко називають справжнім подарунком природи, адже він містить вітаміни та мінерали, серед яких – мідь, селен, каротин, вітамін А, В, С, Е, К. Усі ці елементи покращують загальний стан організму та підвищують імунітет.
Фен Хуан Дань Цун Хуан Чжі Сян (Жовта гілка) – чарівний смак, який не забувається
Одним із підвидів чаю Фен Хуан Дань Цун є «Жовта гілка».
Це дивовижне поєднання смаків та симфонія ароматів, які залишають приємний післясмак. Нотки персика, ніжні переливи екзотичних рослин, солодкий мед і навіть легкий відтінок крему – саме так відчувається смак чаю. Довершує картину ледь вловима терпкість, яка надає напою особливої вишуканості.
Щоб смак Жовтої гілки зберігся та дозволив любителю чаю отримати справжню насолоду, необхідно правильно заварити напій. Для цього потрібно зробити лише кілька кроків:
- розігрійте чайний посуд обдавши гарячою водою;
- покладіть на дно ємності 3-8 г чайної сировини на 100-200 мл води і залийте гарячою водою, температура якої становить 85-98 °C;
- перша заварка триває 1-3 секунд, і призначена для промивання чайного листа та розкриття аромату та смаку. Цю заварку не слід пити, її треба злити;
- після того, як «умили» чайний лист друга заварка повинна витримуватися 3-30 секунд, і кожна наступна збільшується приблизно на 5-10 секунд. Зливайте настій повністю, не дозволяючи залишатися чаю у воді;
- при приготуванні як орієнтир можете використовувати ступінь гіркуватості приготованого настою, якщо настій гірчить наполягайте менше, якщо чай мало насичений, водянистий, наполягайте довше;
- при приготуванні чаю «протокою», він витримує від 5 до 10 заварювань (залежно від міцності настою, який ви готуватимете);
- коригуйте температуру води та час приготування самостійно залежно від індивідуальних уподобань.
Ціни:
100 г = 650 грн
50 г = 450 грн
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Вага | 100 г |
Упаковка | Коробка |
Подарункова упаковка | Так |
Термін придатності | 1080 днів |
Збір | весна 2023 |
Ферментація | темний улун |
Користувацькі характеристики | |
Подарункове паковання | Так |
- Ціна: 650 ₴