Продавець Homecoffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1053 відгуків
Homecoffee
+380 (67) 269-29-79
Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г, фото 2Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г, фото 3Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г, фото 4Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г, фото 5

Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г

999 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 437
Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г
999 ₴
Немає в наявностіЧай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г
+380 (67) 269-29-79
+380 (67) 269-29-79
повернення товару протягом 30 днів за домовленістю

Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao, Чай тайванський

Алішань - чудовий тайванський, напівферментований улун, вирощений і виготовлений у заповіднику Алішань.

Алішань - найбільший гірський масив Тайваню, що складається з 18 гір. Цей чай росте у високогірній місцевості - горі Алі.
Чайні кущі ростуть на високогірних плантаціях в екологічно чистому середовищі на висоті 500-1500 м, що разом з унікальним кліматом надає чаю дуже м'якого і солодкого смаку, а також чайне листя набуває більш високої концентрації ароматизуючих компонентів.

Чайну сировину збирають кілька разів на рік, навесні та восени.
Для виробництва цього чаю як сировину використовують свіжозрізані флеші з брунькою і 2-4 молодими листочками. Листя обробляють так само, як і будь-який стандартний чай улун.

Після збору бруньок і листя, чайну сировину мнуть для виділення соку з метою початку ферментації.

Листя чаю окислюється на повітрі. Потім проходить процес зав'ялювання, скручування листа, сушіння та обробка парою, помірне тривале просмажування в котлах.
Поєднання часу і температури обсмажування тримається кожною плантацією в найсуворішому секреті.
Сучасні технології скручування і термічної обробки чайного листа дають змогу зберегти високий вміст дубильних речовин і катехінів.

Смакові особливості чаю і корисні властивості:
Зовнішній вигляд чаю - зелене, компактне, скручене в маленькі кульки листя з невеликим черешком, яке розправляється під час заварювання. 
Солодкий, соковитий, витончений аромат молочних цукерок і бісквіта виходить від сухого листя в гарячому чайнику. 
При заварюванні настій - чистий і прозорий, золотисто-смарагдового кольору.

Аромат насичений, квітково-фруктовий з відтінком персика та орхідеї.

Смак дуже м'який і складний, який нагадує фрукти і квіти з весняною лісовою свіжістю та з цукрово-квітковими ароматами і ванільно-вершковим післясмаком.

Цей улун ідеально підходить для ранкового і тихого післяобіднього чаювання. Задоволення в кожній чашці, з шикарним балансом аромату, смаку і післясмаку.

Вплив чайного настою виразний, тонізуючий, м'яко розслабляючий.
Цей улун також допомагає поліпшити розумову діяльність і підвищує рівень пильності.

Чай Алішань сприяє схудненню завдяки теїну (чайного кофеїну), вітамінів і мінералів, що містяться в чаї.
Впливає на ліпідний обмін, допомагає в разі атеросклерозу, зміцнює судини, знімає напругу, сприяє розслабленню і поліпшенню настрою.

Як заварювати тайванський улун Алішань:

Ідеальна температура заварювання становить 90-95°C, що трохи нижче точки кипіння. Ви можете просто закип'ятити воду у звичайному чайнику, а потім дати їй охолонути протягом 30 секунд.

Чай Алішань найкраще заварювати у порцеляновому посуді, такому як гайвань, або в традиційному ісинському чайнику.

Рекомендації щодо заварювання улуна Алішань

- Наповніть чайник і чашку гарячою водою, щоб попередньо нагріти їх. Потім вилийте воду.

- Покладіть у чайник для заварювання 4-5 гр заварки на 100 мл води.

- Наповніть чайник водою температурою 90-95°C.

- Накрийте чайник кришкою і дайте чаю настоятися протягом 1 хвилини.

- Розлийте чай по чашках і насолоджуйтеся ароматним і смачним чаєм!

Ви можете отримати від 5 до 8 настоїв. Збільште час заварювання приблизно на 30 секунд для кожного настою. Скільки проливів Ви робите, повністю залежить від Вашого смаку.

Використовуйте кількості, зазначені в цих рекомендаціях, як приблизний орієнтир.

Якщо отриманий чай здасться Вам занадто слабким, додайте більше заварки; якщо він занадто сильний, зменшіть кількість використовуваного листя. Так само спробуйте збільшити або зменшити час настоювання.

Представлений до продажу тайванський улун Алішань розфасований у герметичні вакуумні пакетики по 8 грамів, на одне чаювання. 20 пакетиків поміщені в картонну коробку.

Чудова упаковка забезпечує свіжість і збереження чаю.

Улун Алішань - розкішний подарунок для поціновувача справжнього, смачного й ароматного чаю без добавок.

Характеристики
Основні
Країна виробникТайвань
Тип чаюЧай Улун
Смакові інгредієнтиНатуральні
Вага160 г
УпаковкаКоробка
Термін придатності730 днів
Збірвесна 2023
ФерментаціяСвітлий улун
Інформація для замовлення
  • Ціна: 999 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner