Продавець Homecoffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1197 відгуків
Homecoffee
+380 (67) 269-29-79
Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г, фото 3
Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г, фото 4
Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г, фото 5
Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г, фото 6

Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г

999 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 437
Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г
999 ₴
Немає в наявностіЧай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao 160 г
+380 (67) 269-29-79
+380 (67) 269-29-79
повернення товару протягом 30 днів за домовленістю

Чай оолонг улун тайванський Алішань Ming Shan Ming Zao, Чай тайванський

Алішань - чудовий тайванський, напівферментований улун, вирощений і виготовлений у заповіднику Алішань.

Алішань - найбільший гірський масив Тайваню, що складається з 18 гір. Цей чай росте у високогірній місцевості - горі Алі.
Чайні кущі ростуть на високогірних плантаціях в екологічно чистому середовищі на висоті 500-1500 м, що разом з унікальним кліматом надає чаю дуже м'якого і солодкого смаку, а також чайне листя набуває більш високої концентрації ароматизуючих компонентів.

Чайну сировину збирають кілька разів на рік, навесні та восени.
Для виробництва цього чаю як сировину використовують свіжозрізані флеші з брунькою і 2-4 молодими листочками. Листя обробляють так само, як і будь-який стандартний чай улун.

Після збору бруньок і листя, чайну сировину мнуть для виділення соку з метою початку ферментації.

Листя чаю окислюється на повітрі. Потім проходить процес зав'ялювання, скручування листа, сушіння та обробка парою, помірне тривале просмажування в котлах.
Поєднання часу і температури обсмажування тримається кожною плантацією в найсуворішому секреті.
Сучасні технології скручування і термічної обробки чайного листа дають змогу зберегти високий вміст дубильних речовин і катехінів.

Смакові особливості чаю і корисні властивості:
Зовнішній вигляд чаю - зелене, компактне, скручене в маленькі кульки листя з невеликим черешком, яке розправляється під час заварювання. 
Солодкий, соковитий, витончений аромат молочних цукерок і бісквіта виходить від сухого листя в гарячому чайнику. 
При заварюванні настій - чистий і прозорий, золотисто-смарагдового кольору.

Аромат насичений, квітково-фруктовий з відтінком персика та орхідеї.

Смак дуже м'який і складний, який нагадує фрукти і квіти з весняною лісовою свіжістю та з цукрово-квітковими ароматами і ванільно-вершковим післясмаком.

Цей улун ідеально підходить для ранкового і тихого післяобіднього чаювання. Задоволення в кожній чашці, з шикарним балансом аромату, смаку і післясмаку.

Вплив чайного настою виразний, тонізуючий, м'яко розслабляючий.
Цей улун також допомагає поліпшити розумову діяльність і підвищує рівень пильності.

Чай Алішань сприяє схудненню завдяки теїну (чайного кофеїну), вітамінів і мінералів, що містяться в чаї.
Впливає на ліпідний обмін, допомагає в разі атеросклерозу, зміцнює судини, знімає напругу, сприяє розслабленню і поліпшенню настрою.

Як заварювати тайванський улун Алішань:

Ідеальна температура заварювання становить 90-95°C, що трохи нижче точки кипіння. Ви можете просто закип'ятити воду у звичайному чайнику, а потім дати їй охолонути протягом 30 секунд.

Чай Алішань найкраще заварювати у порцеляновому посуді, такому як гайвань, або в традиційному ісинському чайнику.

Рекомендації щодо заварювання улуна Алішань

- Наповніть чайник і чашку гарячою водою, щоб попередньо нагріти їх. Потім вилийте воду.

- Покладіть у чайник для заварювання 4-5 гр заварки на 100 мл води.

- Наповніть чайник водою температурою 90-95°C.

- Накрийте чайник кришкою і дайте чаю настоятися протягом 1 хвилини.

- Розлийте чай по чашках і насолоджуйтеся ароматним і смачним чаєм!

Ви можете отримати від 5 до 8 настоїв. Збільште час заварювання приблизно на 30 секунд для кожного настою. Скільки проливів Ви робите, повністю залежить від Вашого смаку.

Використовуйте кількості, зазначені в цих рекомендаціях, як приблизний орієнтир.

Якщо отриманий чай здасться Вам занадто слабким, додайте більше заварки; якщо він занадто сильний, зменшіть кількість використовуваного листя. Так само спробуйте збільшити або зменшити час настоювання.

Представлений до продажу тайванський улун Алішань розфасований у герметичні вакуумні пакетики по 8 грамів, на одне чаювання. 20 пакетиків поміщені в картонну коробку.

Чудова упаковка забезпечує свіжість і збереження чаю.

Улун Алішань - розкішний подарунок для поціновувача справжнього, смачного й ароматного чаю без добавок.

Характеристики
Основні
Країна виробникТайвань
Тип чаюЧай Улун
Смакові інгредієнтиНатуральні
Вага160 г
УпаковкаКоробка
Термін придатності730 днів
Збірвесна 2023
ФерментаціяСвітлий улун
Інформація для замовлення
  • Ціна: 999 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner