Чай улун оолонг китайський Шуй Сянь Світлий, 250 г
Чай улун оолонг китайський Шуй Сянь Світлий, Чай китайський оолонг
Чай Шуй Сянь Світлий - це один з найрідкісніших і неповторних улунів, що вирощується в місті Чжанпін, що знаходиться на південному заході провінції Фуцзянь.
Чай Шуй Сянь Світлий має надзвичайний характер — юний, ніжний, приємний і загадковий, а також оригінальний своєю фасуванням у вигляді невеликих брикетиків.
Така фасування чаю застосовується тільки для цього сорту чаю з метою зберегти цілісність чайного листа, який саме тому в процесі обробки не скручувався, а лише проминався.
Такий спосіб виробництва та фасування є дуже важливим фактором, що впливає на смакові та ароматичні властивості чаю.
Збирається чайна сировина чотири рази на рік.
Весняний і найцінніший збір відбувається в середині квітня, літній — у середині червня, осінній — у середині серпня, зимовий — у середині жовтня.
Як сировина використовуються верхні пагони з досить великим м'ясистим листком з невеликими живцями.
Пресування чаю Шуй Сянь Світлий м'яке і акуратне, без сміття і пилу. Букет готового чаю має квітково-фруктову гаму.
Аромат тонкий, ніжний, солодкуватий із квітковими нотками.
Смак дуже ніжний, легкий, повітряний, м'який, гармонійний з нотами сухофруктів та квітів, з приємним, ніжно-солодким та лагідним післясмаком.
Колір чайного напою – світло-жовтий, настій – прозорий.
П'ється цей чай по-особливому — легко, лагідно та весело. Улун Шуй Сянь Світлий - чудовий чай для досвідчених любителів.
Він має тонізуючий ефект, відмінно зігріває, розганяє кров і піднімає життєвий тонус, знімає м'язову та розумову напругу.
Як заварювати улун Шуй Сянь Світлий
Для заварювання смачного, ароматного і дуже корисного чаю необхідно використовувати джерельну воду або хорошу фільтрацію.
Посуд краще використовувати зі скла, порцеляни або ісинської глини.
• розігрійте чайник для заварювання і чашки гарячою водою, або, помістивши в духовку;
• покладіть на дно ємності брикет чайної сировини на 100-150 мл води і залийте їх кип'яченою та охолодженою до 85-90 ° C водою;
• перше заварювання триває 2-3 секунди і призначене виключно для промивання чайного листа та його розкриття. Цю заварку не слід пити, її треба злити;
• після того, як «вмили» чайний лист, друга заварка повинна витримуватися 10-20 секунд, і кожна наступна збільшується приблизно на 30 секунд. Зливайте настій повністю, не дозволяючи залишатися чаю у воді;
• регулюйте міцність за смаком, додаючи більше води або зменшуючи час заварювання;
• при заварюванні чаю «протокою», він витримує близько 10 заварювань.
Чайне листя Світлого Шуй Сянь віддає смак і аромат послідовно. Щоб відчути всі особливості смаку цього чаю його бажано пити злегка остиглим маленькими ковтками, намагаючись відчути всі відтінки смаку одночасно вдихаючи вишуканий аромат. Ніжний і не створює надмірності смак робить цей чай прекрасним повсякденним напоєм.
Душевних чаювання!
Осягніть гармонію миру та мудрість буття разом з китайським чаєм Шуй Сянь!
Представлений до продажу брикетик китайського чаю Шуй Сянь упакований у рисовий папір та герметичну, вакуумну упаковку.
Вага одного брикету 10-11 г. 24 пакети поміщені в прозору, пластикову коробочку.
Ціни:
160 г = 1099 грн
10 г = 250 грн
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Термін придатності | 540 днів |
Збір | весна 2023 |
Ферментація | Світлий улун |
- Ціна: 1 099 ₴