Продавець Homecoffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1197 відгуків
Homecoffee
+380 (67) 269-29-79
впередназад
Чай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, 80 г, фото 3
Чай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, 80 г, фото 4
Чай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, 80 г, фото 5
Чай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, 80 г, фото 6
Чай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, 80 г, фото 7
Чай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, 80 г, фото 8
Чай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, 80 г, фото 9

Чай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, 80 г

599 ₴

  • В наявності
  • Код: 236
Чай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, 80 г
599 ₴
В наявностіЧай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, 80 г
+380 (67) 269-29-79
+380 (67) 269-29-79
повернення товару протягом 30 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Чай китайський червоний Дянь Хун Lepinlecha, Китайський червоний чорний чай

Дянь Хун (Dian Hong, інші назви - Юннаньський чорний чай (Yunnan Black Tea), Червоний Юньнань (Yunanan Red)) - це чудовий китайський чай із золотих бруньок (європейською класифікацією - чорний), що вважається дуже високоякісним.

Основною відмінністю цього чаю є переважання в ньому золотистих нирок. Кажуть, що цей чай був розроблений спеціально для пообіднього проведення вищого суспільства Піднебесної. Також упродовж століть Дянь Хун був унікальним подарунком для всіх іноземних делегацій, які відвідували Китай.

Назва перекладається з китайської як червоний чай землі Дянь. Ієрогліф (滇 - dian) вказує на стару назву провінції Юньнань, а ієрогліф (红 - hong), позначає червоний колір.

Китайський червоний чай Дянь Хун з'явився порівняно недавно 1939 р. і цього року був виставлений на Лондонському аукціоні. Відразу придбавши масу шанувальників, продовжує завойовувати серця любителів чаю і донині.

Цей чай полюбився королеві Єлизаветі, вона любила заварювати його вечорами у прозорому посуді, насолоджуючись красою настою, тонкістю аромату та глибиною смаку.

Збір чайного листя та технологія виробництва китайського червоного чаю Дянь Хун

Збирають цей сорт червоного чаю в районі Фенцін, окрузі Ліньцан у Південній провінції під назвою Юньнань (у перекладі з китайської означає «хмарний південь»).

Юньнань - це світова колиска чаю! Плантації чаю розташовані на висоті не нижче 1 км над рівнем моря. Середньорічна температура у цьому районі становить 15-18 °С. Завдяки м'яким кліматичним умовам збирання чаю відбувається протягом 8 місяців на рік.

Весняний урожай вважається найкращим, тому що чайні пагони є найніжнішими. Сировина літнього та осіннього збору характерна темнішим листям і насиченим настоєм. Наявність золотого кольору листя залежить від сезону та місця збору.

Для виробництва високосортного чаю Дянь Хун використовується молодий чайний лист, що щойно розкрився, і чайні бруньки, які додають цьому чаю неповторний хвилюючий аромат і особливий тонкий смак.

Після закінчення збору сировину протягом декількох годин підв'ялюють, а потім скручують, в результаті чого зайва гіркота йде, а лист набуває красивої форми. Потім чай просмажується на відкритому вогні. Після всіх маніпуляцій лист стає химерною формою.

Англійську королеву, яка заявила, що це її коханий, особливо захоплювала форма листа цього чаю, вона навіть помістила листя у скляний куб, щоб милуватися рудими та темними хитромудрими спіральками.

Смакові властивості червоного чаю Дянь Хун:

Аромат Дянь Хун – шикарний, яскравий, насичений. Нагадує запах щойно зібраного меду.

Смак цього чаю – дивовижний! Багатий, запам'ятовується, солодкий з нотками карамелі і з довгим ароматом.

Колір.

При заварці Дянь Хун дає красивий, інтенсивний, червоно-коричневий колір сонця, що пояснюється тим, що червоний чай відноситься до сильно ферментованих чаїв.

Китайський червоний чай Дянь Хун має три основні переваги: ​​великим листям, золотистим відливом і багатим ні з чим не порівнянним смаком і ароматом.

Корисні властивості червоного чаю Дянь Хун

У чаї Дянь Хун міститься багато вітамінів і амінокислот, отже добре тонізує центральну нервову систему, підвищує еластичність судин, покращує обмін речовин, знімає втому.

Настій Дянь Хун сприятливо впливає на шлунково-кишковий тракт, очищає кров та печінку, здатний допомогти організму виводити токсини та шлаки.

Настій Дянь Хуна має протизапальні властивості, тому що амінокислоти, що містяться в листі чаю, пригнічують вірусні та застудні захворювання, розріджує мокротиння та полегшує біль у горлі.

Настій гарячого юньнаньського червоного чаю має також зігріваючий ефект і ідеальний для чаювання в холодну пору року.

Рекомендації щодо заварювання червоного чаю Дянь Хун:

• Розігрійте чайник для заварювання та чашки гарячою водою.

• Покладіть на дно ємності 5-7 г чайного листя на 200 мл води і залийте його закип'яченою та охолодженою до 90-95 °C водою.

• Перше заварювання чаю Дянь Хун триває 3-5 секунд і призначене виключно для промивання чайного листа. Цю заварку не слід пити, її потрібно злити.

• Після того, як «умили» чайний лист, друга заварка повинна витримуватися 30 секунд, і кожна наступна збільшується приблизно на 30 секунд. Зливайте настій повністю, не дозволяючи залишатися чаю у воді.

При заварці червоного чаю Дянь Хун "протокою", він витримує близько 8-10 заварювань. Щоразу виходить настій із новими характеристиками кольору та смаку, відкриття повторюються з кожним новим заварюванням.

Настій Дянь Хуна має густий насичений, але не терпкий смак, залишає шикарний аромат із запашним солодкуватим післясмаком.

Душевних чаювання!

Ціни:

80 г = 599 грн

50 г = 499 грн

Характеристики
Основні
Вага80 г
Країна виробникКитай
УпаковкаЖерстяна банка
Тип чаюЧервоний чай
Смакові інгредієнтиНатуральні
Користувальницькі характеристики
ВиробникLepinlecha
Рік збору врожаювесна 2022
Інформація для замовлення
  • Ціна: 599 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner