Продавець Homecoffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1052 відгуків
Homecoffee
+380 (67) 269-29-79
впередназад
Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г, фото 2Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г, фото 3Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г, фото 4Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г, фото 5Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г, фото 6Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г, фото 7Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г, фото 8Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г, фото 9Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г, фото 10

Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г

650 ₴

  • В наявності
  • Код: 311
Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г
650 ₴
В наявностіЧай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, 125 г
+380 (67) 269-29-79
+380 (67) 269-29-79
повернення товару протягом 30 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Чай китайський червоний Цзінь Цзюнь Мей Золоті брови Lepinlecha, Золоті брови червоний чай

Червоний чай Цзінь Цзюнь Мей (його ще називають «Золоті брови») — елітний, надзвичайно смачний і хвилюючий уяву, один із найпомітніших червоних чаїв.

Чайні дерева, з листя яких виробляють цей розкішний чай, вирощуються на висоті 1200-1800 метрів над рівнем моря.

Цзінь Цзюнь Мей родом з регіону Уї, китайської провінції Фуцзянь, яка є воістину колискою китайської чайної культури, ці гори не лише батьківщина Да Хун Пао, улунів, а й діаманта китайської чайної традиції — елітного чаю «Золоті брови».

Цей дивовижний сорт червоного чаю Цзінь Цзюнь Мей з'явився в липні 2005 року, коли Цзян Юань Сінь генеральний директор Уі Дзен (Wu Yi Zheng-чайної компанії) супроводжував гостей з Пекіна в Уішанські гори.

Чайний майстер пан Лян, який успадкував методи виробництва чаю від своїх предків і досяг не лише великої майстерності у процесах окислення, сушіння, випалу тощо, але не зупинився на досягнутому, а пішов далі.

На основі методів виробництва чаю Лапсанг Сушонг провів експеримент, заснований із традиційними для Лапсанг Сушонга технологіями бродіння, внаслідок чого отримав абсолютно новий чай.

Збір чайного листя та технологія виробництва китайського червоного чаю Цзінь Цзюнь Мей

Плантації червоного чаю Цзінь Цзюнь Мей розташовуються у провінції Фуцзянь, з усіх боків захищені кільцем високих гір із глибокими долинами.

Висота гір 1250-1500 метрів над рівнем моря. Краса в цих місцях просто божевільна!

Варто наголосити, що важливу роль у формуванні характеру чаю відіграє місце зростання. У Вишані грунт вулканічного походження, збагачений мінеральними речовинами. Саме такий унікальний склад ґрунту та кліматичні особливості заповідника Уї створюють унікальний характер скелі чаїв.

Чай Цзінь Цзюнь Мей виробляється лише з чайних бруньок.

Тому, незважаючи на те, що це досить ферментований червоний чай, він переважно не темний, а золотистий.

Золотистий відтінок йому надають саме ніжні чайні типси (чайні бруньки, що не розпустилися), які не темніють при ферментації, і чим світліший чай, тим більше в ньому нирок, і тим він якісніший.

Для виробництва 500 г такого чаю йде 50000 чайних бруньок. Нирка - це джерело життя, перед тим як стати листочком, вона акумулює в собі велику кількість мікроелементів і вітамінів.

Саме тому так високо цінуються чаї, до складу яких входять ніжні бруньки.

Збір чайного листа відбувається напровесні, вручну. Це абсолютно неавтоматизований процес, інакше було б втрачено відмінну особливість чаю.

Після збору чайне листя делікатно скручують, а потім вони піддаються обережній тривалій ферментації.

Висока концентрація нирок відрізняє цей чай від інших скручених чаїв. Якість справді «сяє» у цьому чудовому червоному чаї.

Смакові властивості китайського червоного чаю Цзінь Цзюнь Мей

Аромат чайного напою Цзінь Цзюнь Мей дуже глибокий, яскравий і щільний з переважанням квітів, свіжого меду та легкого димку.

Смак цього чаю незабутній! Багатий і насичений, м'який, чітко солодкий і соковитий, трішки терпкий з нотками чорносливу та горіха.

Післясмак дуже стійкий, довгий і приємний, відчувається горіх і легкий димок.

Колір настою. При заварці Цзінь Цзюнь Мей дає красивий, інтенсивний, яскраво-червоний колір із глянцевим сяйвом.

Цзінь Цзюнь Мей – дуже смачний чай!

Приголомшлива краса чайних бруньок і яскравий аромат, що п'янить, нікого не залишать до цього чаю байдужим. При уважному чаюванні він здатний дарувати цілу симфонію смакових відтінків.

Якось скуштувавши цей розкішний напій, є всі шанси, що він стане Вашим улюбленим чаєм, оскільки він не схожий на жодний червоний чай, у нього є свій характер і своя родзинка.

Смак, аромат, зовнішній вигляд цього чаю врізаються назавжди, з першого ковтка. Він елегантний, серйозний і доброзичливий одночасно.

Корисні властивості китайського червоного чаю Цзінь Цзюнь Мей

У чаї Цзінь Цзюнь Мей міститься багато вітамінів та амінокислот, а отже добре тонізує центральну нервову систему, підвищує еластичність судин, покращує обмін речовин, знімає втому.

Бажаючим схуднути чай Цзінь Цзюнь Мей рекомендується пити щодня.

Чайний напій «Золоті брови» добре прояснює свідомість, допомагає сфокусуватися на головному, відкидаючи зайві думки убік.

Цзінь Цзюнь Мей, безперечно, несе у собі вибуховий запас позитивної енергії. Маючи яскравий смак і приємну терпкість, цей чай неймовірним чином заряджає позитивом.

Чашечка за філіжанкою - і ти вже готовий до підкорення нових вершин і досягнення своїх найнеймовірніших цілей та бажань.

Це чай, який створює настрій, обволікає, заспокоює, утихомирює, призводить все до якогось спільного знаменника, робить світ навколо зрозумілим, простим і добрим.

Рекомендації щодо заварювання китайського червоного чаю Цзінь Цзюнь Мей

• Розігрійте чайник для заварювання та чашки гарячою водою.

• Покладіть на дно ємності 5-7 г чайного листя на 120-150 мл води і залийте його закип'яченою та охолодженою до 90-95 °C водою.

• Перше заварювання чаю Цзінь Цзюнь Мей триває 3-5 секунд і призначене виключно для промивання чайного листа. Цю заварку не слід пити, її треба злити.

• Після того, як «вмили» чайний лист, друга заварка повинна витримуватися 10-20 секунд, і кожна наступна збільшується приблизно на 5-15 секунд. Зливайте настій повністю, не дозволяючи залишатися чаю у воді.

При заварці китайського червоного чаю Цзінь Цзюнь Мей "протокою", він витримує близько 5-7 заварювань. Напій краще скуштувати кілька разів, смак із кожною новою заваркою змінюється, але залишається щільним та насиченим. Післясмак теж відчувається довго.

До чаю "Золоті брови" просто необхідно ставитися з повагою і без фанатизму. Це дуже рідкісний чай, який не любить поспіху та суєти.

Заварювати чай Цзінь Цзюнь Мей потрібно усвідомлено, розслаблено та головне, повільно.

Дуже важливо робити все, не поспішаючи і правильно. Пити потрібно маленькими ковтками, намагаючись відчути всі відтінки смаку та аромату елітного чаю.

Душевного вам чаювання!

Ціни:

125 г = 650 грн

100 г = 550 грн

 

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Тип чаюЧервоний чай
Вага125 г
УпаковкаЖерстяна банка
Подарункова упаковкаТак
Користувальницькі характеристики
Рік збору врожаювесна 2023
Подарункове пакованняТак
Інформація для замовлення
  • Ціна: 650 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner