Червоний чай Дянь Хун Та Червона пагода, 100 г
Червоний чай Дянь Хун Та Червона пагода, Червона пагода чай
Чай Дянь Хун Та 红塔 (Червона пагода) елітний і дуже красивий червоний чай, зв'язаний у вигляді невеликих конусів.
Чайну сировину для цього сорту вирощують на високогірній плантації «Палац Місяця», яка розташована в провінції Юньнань.
В якості сировини використовується гілочка, що щойно розпустилася з великою брунькою і ніжними листочками.
Цей чай складається з пов'язаних вручну чайних листочків в пучок (конус), утворюючи форму — пагоду, яка при заварюванні розпускається в прекрасну квіточку.
Аромат в процесі заварювання Червоної пагоди розкривається майже відразу — яскравий, м'який з медово-фруктовими нотами, а також простежуються відтінки горіха та шоколаду.
Смак чаю щільний і пружний, злегка терпкий, разом з цим солодкуватий.
Післясмак насичений, солодкий і довгий, з легкою терпкістю.
Заварений Дянь Хун Та надає чайному настою янтарний, золотисто-червоний колір.
Червона пагода дивно спокійний, лагідний і гармонійний чай, він ніколи не набридне. Ідеально підходить для повсякденних чаювань, особливо в похмурі і прохолодні дні, так як відмінно зігріває і дарує відчуття затишку і душевного комфорту, знімає втому.
Як заварювати Дянь Хун Та (Червона пагода)?
Рекомендації по заварювання червоного чаю Дянь Хун Та:
Заварювати Червону пагоду найкраще в прозорій посуді, щоб не тільки насолодитися прекрасним смаком і ароматом, але і побачити, як розквітає чарівна квітка розкинувши по сторонам свої червоні листочки, віддаючи себе воді.
- Розігрійте заварювальний чайник і чашки гарячої водою.
- Покладіть на дно ємності 1-2 штуки пагоди (пірамідки) на 200 мл води і залийте їх кипʼяченою і охолодженою до 90-95 °C водою.
- Перша заварка чаю Дянь Хун триває 3-5 секунд і призначена виключно для промивання чайного листа. Цю заварку пити не слід, її потрібно злити.
- Після того, як «вмили» чайний лист друга заварка повинна витримуватися 30 секунд, і кожна наступна збільшується приблизно на 30 секунд. Зливайте настій повністю, не дозволяючи чаю залишатися у воді.
При заварці червоного чаю Дянь Хун Та «протокою», він витримує близько 3-7 заварювань.
Кожен раз виходить настій з новими характеристиками кольору і смаку, відкриття повторюються з кожним новим заварюванням. Останні настої будуть в міру насичені і м'які.
Душевних вам чаювань!
Ціни:
100 г - 850 грн
50 г - 599 грн
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Тип чаю | Червоний чай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Користувальницькі характеристики | |
Рік збору врожаю | весна 2023 |
Термін придатності | 730 днів |
- Ціна: 820 ₴