Продавець Homecoffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1113 відгуків
Homecoffee
+380 (67) 269-29-79
Китайський чай шу пуер у мандарині Gold Horse Brand 8685, чорний Шу Пуер пресований, 20 г, фото 2Китайський чай шу пуер у мандарині Gold Horse Brand 8685, чорний Шу Пуер пресований, 20 г, фото 3Китайський чай шу пуер у мандарині Gold Horse Brand 8685, чорний Шу Пуер пресований, 20 г, фото 4

Китайський чай шу пуер у мандарині Gold Horse Brand 8685, чорний Шу Пуер пресований, 20 г

199 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

  • В наявності
  • Код: 338
Китайський чай шу пуер у мандарині Gold Horse Brand 8685, чорний Шу Пуер пресований, 20 г
199 ₴
В наявностіКитайський чай шу пуер у мандарині Gold Horse Brand 8685, чорний Шу Пуер пресований, 20 г
+380 (67) 269-29-79
+380 (67) 269-29-79
повернення товару протягом 30 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Китайський чай шу пуер у мандарині Gold Horse Brand 8685, чорний Шу Пуер пресований, 20 г, Мандариновий пуер шу

Чай Шу Пуер Gold Horse Brand 8685 в мандарині — це незвичайне і унікальне поєднання класичного Шу Пуеру і ароматного мандарина.

Назву «Шу Пуер в мандарині» варто розуміти буквально, тому що це саме і є Шу Пуер в мандарині.

Технологія виробництва чаю Шу Пуер в мандарині:

 При виготовленні цього чаю береться: мандарин, зрізається з нього капелюшок, виймається м'якоть і трохи підсушений, порожній мандарин заповнюється не пресованим Шу Пуером.

Зверху він прикривається капелюшком і висушується на сонці протягом тижня або сушать у спеціальних печах при температурі 100-150 °C кілька годин. Потім фрукт наповнений чаєм прибирають на тривале зберігання в прохолодне, провітрюване приміщення.

За час вилежування, чай Пуер поступово вбирає в себе ефірні масла мандарина, просочуючись його ароматами і наділяється корисними якостями.

У підсумку виходить дивовижний продукт — чай Шу Пуер з яскраво-вираженим ароматом мандарина, з незвичайним присмаком і в цікавій упаковці.

Смакові властивості Шу Пуеру в мандарині:

Чай Шу Пуер в мандарині надзвичайно смачний і ароматний. Смак Пуеру і мандарина злилися між собою!

Аромат Шу Пуеру в мандарині не сплутаєш ні з чим. У сухому вигляді Ви почуєте багато мандарина і мало пуеру, але їх частки зрівняються, коли Ви заварите цей чай.

Аромат мандаринового чайного напою має легкий деревний аромат, вдало доповнений ніжними нотками соковитого мандарина.

Смак у цього чаю чудовий, багатий і насичений, м'який і оксамитовий з відтінком цитрусових.

Залишає мандариновий пуер приємний солодкувато-терпкий, легкий цитрусовий післясмак. Колір настою красивий, щільний, ясний, ближче до темно-коричневого.

Шу Пуер в мандарині — це незвичайний, новий чай, який стає все більш і більш популярним.

Його цікаво заварювати і цікаво пити. І, на відміну від багатьох некласичних чаїв, тут все тільки натуральне. Натуральний Пуер і натуральний мандарин. Ніяких штучних ароматизаторів.

Корисні властивості Шу Пуер в мандарині:
Цінується цей незвичайний чай не тільки через свою цікаву подачу, але і через подвійну користь. Адже мандаринова шкірка завжди використовувалася в народній медицині. З неї робили відвари при сухому кашлі і для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракт
у.

Окрім такої явної фізичної користі, Шу Пуер в мандарині здатний розслабити і зігріти холодним осіннім або зимовим вечором і подарувати душі і тілу приємний спокій і затишок.

Рекомендації щодо заварювання Шу Пуер в мандарині:

Для того щоб повною мірою відчути багатство аромату і смаку Шу Пуер мандарині, його потрібно правильно заварити. Тільки в цьому випадку цитрусові нотки розкриються, а смак стане дуже м'яким і таким, що запам'ятовується. В результаті повинен вийти густий і щільний темно-вишневий напій.

Розігрійте чайник для заварювання і чашки гарячою водою.

• Покладіть на дно ємності 5-7 грам заварки Шу Пуер на 120-150 мл води і залийте водою, температура повинна бути 95-100 ° C.

•Перша заварка чаю триває не більше однієї хвилини і призначена виключно для промивання чайного листка і його розкриття. Цю заварку пити не слід, її потрібно злити.

•Після того як «вмили» чайний лист, друга заварка має бути витримана по 30-40 сек, і кожна наступна збільшується приблизно на 15-30 сек. Зливайте настій повністю, не дозволяючи чайній заварці залишатися у воді.

Під час заварювання китайського Шу Пуеру в мандарині «проливом», він витримує близько 7-9 заварювань.

Чай ідеальний для любителів класичного Пуеру, фруктових і цитрусових напоїв, він здатний вмить підняти настрій і зарядити енергією на цілий день.

Душевного вам чаювання!

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Тип чаюЧай Пуер
Форма випускуПресований
Вага20 г
УпаковкаПаперовий пакет
Вага, г20
Рік збору врожаю2019
Інформація для замовлення
  • Ціна: 199 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner